Так, домашній матч проти чехів може відбутись без глядачів.

Дивіться також: Яремчук та інші новачки збірної України пройшли кумедну посвяту в команді: відео

Зробив все, щоб наші хлопці поїхали додому. Проте потрібно їм пояснити, що вони поставили під сумнів домашній матч із Чехією. Дуже не хочеться опинитися в ситуації, коли матч у Харкові пройде за порожніх трибун. Нашим фанатам потрібно пам'ятати, що їхня поведінка переноситься на наступні матчі. На жаль, ми можемо залишитися без підтримки, яка так необхідна збірній, – сказав Павелко.

Зазначимо, що інший матч Україна – Словаччина 9 вересня пройде при порожніх трибунах. Покарали нашу команду за матч 12 жовтня 2015 року, коли на НСК "Олімпійський" Україна грала матч проти збірної Іспанії у відборі на Євро-2016. Тоді "синьо-жовті" поступилися 0:1. На цьому матчі українські фанати вивісили банери, на одному з яких був кельтський хрест, що входить до списку заборонених УЄФА для використання на стадіонах.

Нагадаємо, переможний дебют збірної України в Лізі націй УЄФА завершився скандалом. Відразу після фінального свистка у матчі Чехія – Україна (1:2) поліція заарештувала вісьмох уболівальників "синьо-жовтих".

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24