Фанати київського "Динамо" вважають, що рішення ФФУ стали не дорожчими за туалетний папір, тому організовують акцію протесту на матчі проти "Шахтаря".

Читайте також: Динамо – Шахтар: прогноз букмекерів на матч Чемпіонату України

У своєму листі кияни перерахували 12 суперечливих рішень ФФУ:

Призначення Павелка т.в.о. президента ФФУ з порушенням регламенту, призначення в КДК ФФУ людей, які не працювали у футбольній сфері, безкарність "Маріуполя" та "Гірник-Спорту" за договірний матч, технічна поразка "Полтави" в Кубку проти "Шахтаря" через погане поле, попадання "Вереса" в УПЛ не за спортивним принципом, збільшення покарання "Динамо" за поведінку фанатів під час Суперкубка-2017 після апеляції, м'яке покарання гравців і тренерів "Шахтаря" за напад на арбітра після матчу із "Зорею", врахування 6 місяців ігрової кар'єри Срни до терміну 17-місячної дискваліфікації за допінг, прощення Бернарда за непристойний жест в бік фанатів "Динамо", звинувачення Циганкова в симуляції після фолу Веллінгтона Нема в останньому турі минулого чемпіонату, допуск стадіону "Десни" до участі в УПЛ, м'яке покарання Ісмаїлі за удар суперника в обличчя.

Цікаво, що це вже не перший випадок використання туалетного паперу на футбольних матчах. Наприклад, перед матчем чемпіонату Бельгії "Стандарт" – "Андерлехт" вболівальники влаштували красивий флешмоб, використавши туалетний папір, коли тисячі вболівальників одночасно викинули свої рулони паперу на футбольне поле.

Нагадаємо, матч 3 туру "Динамо" – "Шахтар" відбудеться в Києві 3 серпня на НСК "Олімпійський". Початок о 19.00.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24