Під час показового заїзду автомобіль загорівся. Однак вчасно спрацювали стюарди на автодромі, і їм вдалося потушити вогонь. Хоча на відео потрапив момент, коли автомобіль рухався з полум'ям.

Читайте також: Ферстаппен зі скандалом переміг на гран-прі Австрії, Леклер – другий, Хемілтон тільки 5-й

Дивіться відео, як горів унікальний McLaren Senna під час гран-прі Австрії

Ймовірною причиною пожежі стала шина, яка вибухнула і загорілася, а потім вогонь перекинувся і на кузов. Поки офіційно компанія McLaren не розголошує деталі, заявивши, що очікує результатів розслідування.

Читайте також: Пляшка води за 7 тисяч доларів: скільки коштують додаткові опції суперкара McLaren Senna

Це не перший випадок, коли загорівся автомобіль McLaren Senna. На початку цього року згорів автомобіль у блогера Salomondrin. При цьому автомобіль проїхав лише 643 кілометри, і згорів через 11 днів після покупки.

Відео горіння автомобіля McLaren Senna

Всього буде випущено 500 екземплярів McLaren Senna. Купе оснащується 800-сильною твін-турбо "вісімкою", активною гідравлічною підвіскою, активними стабілізаторами поперечної стійкості та активною аеродинамікою. До 100 км/год машина розганяється за 2,8 секунди. Максимальна швидкість – 340 кілометрів на годину. У Великобританії вартість McLaren Senna становить 750 тисяч фунтів стерлінгів, а в США – майже мільйон доларів. Один з автомобілів – у колекції Кріштіану Роналду.