Гол забив Луїс Суарес. Юрій Гадзінський проти правил зіграв у півколі перед штрафним майданчиком проти суперника, і суддя призначив штрафний удар майже по центру воріт. Стінка з росіян виявилася зайвою, адже Суарес пробив у правий нижній кут воріт. Туди, де стояв Ігор Акінфєєв. Гол – його помилка.

Читайте також: Гомофобские кричалки задели чиновников ФИФА, а преступления России их не задевают?

Другий гол у ворота росіян залетів від Дієго Лаксальта. Після подачі кутового гравець підхопив м'яч та пробив по воротах збірної Росії. Йому намагався завадити Денис Черишев, але саме від нього м'яч полетів у кут воріт, куди кинувся Акінфєєв. Не дотягнувся. Гол згодом запишуть на Черишева як автогол.

А на 36 хвилині Юрій Смольников отримав другу жовту картку і залишив команду у меншості. Росіянам довелося проводити заміну – замість Черишева вийшов Маріо Фернандеш.

Третій гол у ворота збірної Росії влетів вже коли основний час добігав кінця. після подачі з кутового головою пробивав Годін, але Акінфєєв зумів зреагувати. Дещо невдало, адже відбив м'яч перед собою. Першим до м'яча встиг Едісон Кавані, який і оформив розгром збірної Росії. Якби він не пробив, до м'яча також встигав і Луїс Суарес.

Відео моментів матчу Уругвай – Росія