У коментарі Boxingnews24 Хірн сказав, що Джошуа та Усик зустрінуться, якщо не вдасться організувати британцеві бій за звання абсолютного чемпіона світу.

Втім, Усику потрібно 23 травня перемогти британця Дерека Чісору. Саме переможець цього поєдинку отримає шанс зустрітися з Джошуа.

Варте уваги Промоутер заявив, що Усик заважає організації бою Ф'юрі – Джошуа

Усик претендент на бій з Джошуа, але спочатку йому потрібно перемогти Чісору. Якщо Ентоні не поб'ється з Ф'юрі або Уайлдером, то в разі перемоги над Пулєвим у грудні він поб'ється з переможцем бою Усик – Чісора,
– заявив Хірн.

Також Хірн заявив, що поєдинок Усик – Чісора не є відбірковим. Втім, промоутер підкреслив, що якщо перемагаєш першого номера рейтингу WBO, то зазвичай переймаєш цей статус.

У такий спосіб Хірн натякнув, що Усик, який є першим номером у рейтингу WBO, може втратити свій статус, якщо програє Чісорі.

За інформацією ЗМІ, уже наступного тижня про бій Усика з Чісорою оголосять офіційно. 13 березня повинна відбутися пресконференція, яка буде присвячена зустрічі.

Не пропустіть Коли чекати боїв українців навесні 2020: Вихрист, Постол, Усик, Ломаченко та інші

  • Попередній бій Усик провів 12 жовтня 2019 року у Чикаго (США). Українець дебютував у суперважкій вазі, здолавши Чазза Візерспуна.
  • Натомість Ентоні Джошуа у грудні того ж року провів матч-реванш проти Енді Руїса і переміг рішенням суддів.
  • Наступний бій британець проведе у червні проти Кубрата Пулєва. На кону двобою стоятиме титул IBF.