Олександр, який народився у Сімферополі, заявив, що їздить у Крим, адже там живуть його близькі – сестра та куми.

Читайте також Усик відповів на образливий коментар: Ти боягуз, який ніколи при зустрічі такого не скаже

"Як ставлюся до того, що відбувається? Це велика біда, що відбувається. Помирає дуже багато людей. Війна – це завжди страшно, це дуже погано. Як це зупинити?", – заявив Олександр.

У відповідь на це Бондаренко відповіла, що "слід визнати внутрішній конфлікт".

"Знаєте, що ще ми зробили? Ми кинули своїх громадян напризволяще. Ми просто забули. Ми кричимо: "Територія. Чий Крим, чий Крим?" Я вам скажу: "Так хр*н з тобою, Крим. Люди, які там – це і є Крим", – відповів Олександр.

Ту саму тезу Усик використав щодо війни на Донбасі, яку розв'язала Російська Федерація.

На Донбасі, всюди, ми забуваємо про людей. Кажемо: "Територія, територія, територія". Добре, територія, і що? А люди, які там живуть – це не найцінніше? Нам взагалі без різниці, хто там живе, які у них події, як там?,
– сказав боксер.

Усик заявив, що переживає за людей, які в Донецьку та Луганську. На його думку, люди нікого не цікавлять.

"Ось уявляєте, щоб півтора-два мільйони кримчан переїхали до Києва або ще кудись? Куди вони поїдуть без нічого, без нікого? Ми про це не думаємо. У тому ж Донецьку, в тому ж Луганську. Люди нікого не цікавлять, а цікавить територія. Я переживаю за людей, я реально про це думаю іноді. Думаю про те, як вони там", – резюмував Олександр.

Відео інтерв'ю Усика

Що відомо про Усика та Крим? 33-річного боксера часто запитують про анексію Криму та до якої держави належить півострів – України чи Росії. На це Олександр свого часу відповів, що "Крим божий". У попередньому поєдинку проти Чазза Візерспуна Усик боксував у шортах з прапором України та написом Сімферополь.

Хто така Олена Бондаренко?

Колишня членкиня "Партії регіонів", журналістка, народний депутат України 5-го, 6-го та 7-го скликань.

Була головою підкомітету з питань телебачення та радіомовлення Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

Відома своїми скандальними висловлюваннями про відносини України і Росії та війну на Донбасі.

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram.