Робоча група УЄФА запропонувала федераціям, лігам і клубам Європи три варіанти календаря до кінця сезону, інформує "Спорт-Експрес".

До теми УЄФА переніс Євро-2020

Спочатку обговорювався варіант із завершенням всіх національних першостей, кубків і єврокубків, а також плей-офф Ліги націй до 30 червня.

Про це також повідомляв The Telegraph. Окрім того, британське видання уточнило, що в УЄФА хочуть, щоб ліги по всій Європі були перезапущеними одночасно після паузи.

Як інформує "Спорт-Експрес", тепер в УЄФА виникли сумніви, що графіку вдасться дотриматися.

Для обговорення запропонували ще два варіанти – завершити сезон до 31 липня або до 31 серпня.

Це важливо У Німеччині футбольні матчі відновляться тільки у 2021 році

Очевидно, що в такій ситуації новий сезон почнеться набагато пізніше звичайного.

Проблема полягає в тому, що найближчим часом потрібно розробити рішення проблеми з контрактами, терміни яких закінчуються на початку літа та домовитися з телекомпаніями.

Також The Telegraph інформував, що союз розраховує, що Ліга чемпіонів та Ліга Європи будуть проведені до кінця. Втім, у якому форматі відбудуться єврокубки – не повідомляється.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Лігу чемпіонів та Лігу Європи проведуть у форматі "фіналу чотирьох". Втім, для цього потрібно вирішити долю матчів 1/8 та 1/4 фіналу.

До теми Англійська прем'єр-ліга назвала дату повернення чемпіонату: матчі можуть проходити без глядачів

Поки всі матчі під егідою УЄФА перенесені. У союзі обіцяли повідомити деталі згодом.

Що відомо про коронавірус?Станом на 20 березня у світі коронавірус інфіковано у 224 517 осіб. При цьому вилікувалися вже 86 025 пацієнтів. Лідером за кількістю підтверджених випадків залишається Китай. Найбільше людей померло від коронавірусу в Італії.


Як відрізнити коронавірус / Інфографіка 24 канал

Найцікавіші новини спорту – підписуйтеся на наш Twitter та Telegram.