На опублікованому відео видно початок бійки, яка виникла раптово. Однак що саме призвело до сутички – так і залишилося незрозумілим.

Ще одні: У Дагестані аматорські команди влаштували масову бійку під час матчу – відео

Спочатку битися почали двоє осіб, які були серед глядачів. Але доволі швидко до них приєдналися і решта. Серед них і чоловік з гіпсом на нозі, який активно почав битися.

Дивіться відео бійки на турнірі з MMA в Казахстані

Варто відзначити, що в описі до відео вказано, що "тренер столичної команди вдарив ножем тренера з іншої команди й після цього почалася масова бійка". Однак організатори боїв різанину на турніру заперечують.

"Так, конфлікт стався між особами, які були присутні на змаганні, але ніякого удару ножем не було. Даний факт вигаданий, нічого подібного на турнірі не відбулося", – заявив операційний директор Казахстанської об'єднаної федерації змішаного бойового єдиноборства ММА Ілля Кириченко в коментарі zakon.kz.

При цьому він запевнив, що ще на вході всіх глядачів та учасників перевіряли на наявність заборонених предметів. А якби було ножове поранення, то це зафіксували б правоохоронці. Саме після їх втручання бійку вдалося зупинити.