Кожен, хто має жагу до швидкості та неабияк захоплюється автоспортом, може на собі відчути дух суперництва - в боротьбі за звання найшвидшого картингіста України.

Змагатися за вихід до Національного Фіналу можуть усі бажаючі старше 18 років, хто не має ліцензії професійного гонщика ФАУ.

Цього року регіональні відбори об’єднають гонщиків з восьми міст України.

Впродовж серпня та половини вересня кваліфікації проходитимуть у Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Тернополі, Вінниці, Чернігові та Херсоні.

16 вересня будуть визначені регіональні фіналісти, які вже через тиждень – 23 вересня - представлятимуть свої міста на Національному фіналі у Києві.

Найшвидший картингіст України за версією Red Bull Kart Fight отримає можливість взяти участь у 6-годинному міжнародному марафоні "RKC" у Парижі, у складі існуючої команди картингістів України.

Red Bull Kart Fight проводиться по всьому світу і є надзвичайно популярним серед любителів автоспорту. Щороку майстри швидкісної їзди різних країн міряються силами на кращих картинг-майданчиках та вулицях своїх міст та країн.

Для участі у Всеукраїнському змаганні Red Bull Kart Fight потрібно:

1. Без попередньої реєстрації приїхати до картинг-центру у кваліфікаційний період (7 серпня - 15 вересня) та взяти участь у відбіркових перегонах. Кількість спроб кваліфікаційних заїздів необмежена. Адреси картинг-центрів:

Київ: Інгул-Карт, вул. Столичне Шосе, 103, ТРЦ "Атмосфера"

Дніпро: картинг-центр "Гараж", вулиця Набережна Заводська, 82д

Харкiв: картинг-клуб «Піонер», вул. Плеханівська, 126, станція метро Завод ім.Малишева (у Харкові кваліфікації завершуються 1 вересня)
Одеса: картинг-клуб «Одеса», вул. Базова 17 (територія ТК “Нове місто”)

Вінниця: GT Karting Club, вул. Келецька, 117 Б, парковка біля ТЦ"ШОК"

Чернігів: картинг-центр "Картодром", вул. Квітнева, 21

Херсон: Forsage Karting, вул. Залаегерсег,18 (ТРЦ "Фабрика")

Тернопіль: картинг-клуб "DRIVExpert", с. Смиківці Тернопільський аеропорт.

2. Пройти до наступного етапу – регіонально фіналу, який у всіх містах відбудеться 16 вересня (за винятком Харкова, де регіональний фінал відбудеться 2 вересня). Деталі та адреси картинг-центрів за посиланням redbull.ua/kartfight

3. Переможцями регіональних фіналів стануть три найшвидших картингіста кожного міста, таким чином сформувавши ТОП-24 України.

4. 24 фіналісти регіональних змагань зустрінуться 23 вересня на трасі Національного фіналу в Києві, переможець якого отримає путівку на 6-годинний картинг-марафон у Парижі.

Веб-сайт: redbull.ua/kartfight

Сторінка у соцмережах: https://www.facebook.com/events/108142976533250/

Медіа-партнери: : iSport.ua, 24tv.ua, Обозреватель, AutoRia, Bigmir