Нагадаємо, Роналду вперше забив за "Ювентус" лише в останній грі. І саме його дубль допоміг команді перемогти вдома "Сассуоло". У цьому ж матчі колишній півзахисник "Шахтаря" Дуглас Коста був вилучений з поля за огидний вчинок і тепер дискваліфікований на чотири матчі чемпіонату Італії.

Читайте також: Роналду забив перший гол за "Ювентус": відео

Букмекерська контора William Hill у цьому матчі віддає перевагу саме "Ювентусу". На перемогу італійської команди виставили коефіцієнт 2,00. У той час як на перемогу господарів стадіону "Месталья" – 3,75. Нічия у матчі – 3,30.

Щодо гола Кріштіану Роналду, то букмекери дають коефіцієнт 2,15 на те, що португалець відзначиться протягом матчу. Це найнижчий коефіцієнт серед усіх гравців обох команд. Для прикладу, і його партнера Пауло Дібали коефіцієнт 2,70, а у Кевіна Гамейро, Міші Батшуаї, Родріго Морено та Санті Міни з "Валенсії" по 3,00 у кожного.

У PariMatch теж вважають, що більше шансів на перемогу має "Ювентус" – коефіцієнт 2,04. Перемога "Валенсії" у домашньому матчі оцінена в 3,95. На те, що команди зіграють у нічию – 3,40.

Гол Роналду їх експерти оцінили коефіцієнтом 2,11 (1,68 на те, що він не заб'є). Шанс Родріго з "Валенсії" забити – 3,65.

Читайте також: Реал – Рома: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Найвищий коефіцієнт на перемогу "Валенсії" у Marathon bet – 4,30. На перемогу "старої сеньйори" – 2,01. Нічия оцінена в 3,44.

"Фаворит спорт" оцінив перемогу "Валенсії" коефіцієнтом 4,10. "Ювентус" отримав коефіцієнт 1,98. Нічия у матчі – 3,45.

Нагадаємо, матч "Валенсія" – "Ювентус" відбудеться у середу, 19 вересня. Початок матчу о 22:00

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24