Капітан гостей Сергій Сидорчук відправив м'яч у сітку воріт "гірників". Але головний арбітр матчу Катерина Монзуль скасувала взяття воріт після використання VAR. Виявилося, що до удару Сидорчука захисник "Динамо" Денис Попов рукою вдарив по обличчю півзахисника "Шахтаря" Тараса Степаненко, пише 24 канал.

Про головне Великий скандал: Монзуль позбавила "Динамо" голу після перегляду VAR – відео

Це викликало бурхливий протест тренерського штабу киян. На камери телеканалу "Футбол 1" потрапив діалог Тараса Степаненка з наставником "Динамо" Олексієм Михайличенком, який запідозрив симуляцію з боку хавбека "гірників".

Ви ж мене знаєте. Я не обманюю. Ну, ви ж мене знаєте,
– сказав Степаненко до Михайличенка.

Дивіться відео моменту на 13:40

Також після матчу Тарас Степаненко заявив, що в цьому моменті був 100-відсотковий фол: "Я вистрибнув і отримав по обличчю. Потім подивилися VAR і зафіксували порушення. Це був фол, точно. На такій висоті неможливо, щоб я сам підліз під руку".

Шахтар – Динамо: головне

  • "Шахтар" здобув перемогу в матчі з рахунком 3:1. "Динамо" через поразку опустилося на четверте місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • "Шахтар" відірвався від переслідувачів уже на 16 очок. З огляду на те, що до фінішу першості залишається 8 турів, вже незабаром "гірники" можуть оформити дострокове чемпіонство.