Про небезпечну інфекцію в одного з керівників "Барселони" повідомляє видання Diario Sport. За даними журналістів, Жорді Кардонера зараз перебуває в самоізоляції під наглядом медиків.

Читайте також На межі аварії: приватний літак Мессі здійснив екстрену посадку в аеропорту Бельгії

Варто відзначити, що Жоржі Кардонер став першим з представників "Барселони", в кого виявили коронавірус, і хто мав контакт з командою. До цього інфекція була лише у скаута команди Андре Кюрі. Однак він на той час перебував у Бразилії.

До слова Легендарний воротар "Барселони" Рюшту Речбер потрапив у реанімацію через коронавірус

  • Станом на 4 квітня у світі зафіксовано понад 1,133 мільйона випадків зараження коронавірусом. Від небезпечної інфекції вже померло 60375 людей.
  • Іспанія перебуває на другому місці у світі за кількістю інфікованих – понад 124 тисячі осіб. Загиблими від COVID-19 вважаються 11744 особи.
  • Лише за останню добу в Іспанії було зафіксовано понад 5,5 тисяч нових випадків зараження, що є найбільшим показником у світі. Померли за один день 546 людей.
  • Матч за участі двох іспанських клубів вважають причинами масового поширення коронавірусу в Італії та Англії. Це були матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У першому випадку це матч між "Аталантою" та "Валенсією" в Мілані, а в другому – гра "Ліверпуль" – "Атлетіко". Обидві ігри відбулися за переповнених трибун, і після цього в цих країнах різко зросла кількість інфікованих.

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram