За інформацією ВВС, британець підписав контракт з ареною "Уемблі" і проведе на стадіоні два наступних поєдинки 22 вересня і 13 квітня.

Читайте також: В мережі з'явилися фото привабливої ринг-гьорл бою Усик – Гассієв

Сам Джошуа зізнався, що йому дуже приємно битися в Лондоні, де він отримує колосальну підтримку публіки.

"Я народився і виріс в північному Лондоні, він в моїй крові. Тільки що "Уемблі" привело четвертого лева в своє лігво", – сказав він.

Зазначимо, що саме на "Уемблі" проходив поєдинок Джошуа – Кличко, який зібрав 90 тисяч глядачів, після чого британець провів два поєдинки в Кардіффі. Наступними опонентами супертяжа, найімовірніше, стануть Олександр Повєткін і Деонтей Вайлдер.

Промоутер британця Едді Хірн каже, що не радий поєдинку свого підопічного з росіянином Олександром Повєткіним, оскільки хотів би організувати бій з чемпіоном світу в за версією WBC американцем Деонтеєм Вайлдером.

Читайте також: Український боксер Постол хоче провести наступний бій до кінця року

"Я вже неодноразово говорив, що від команди Вайлдера не було ніяких гарантій. Вони кажуть, що гарантії були надані, але цього не було. Коли вони запропонували 50 млн. доларів за бій, я попросив їх вислати контракт, але нічого не отримав. Я спустошений. Ми три місяці вели переговори. Мені навіть не подобається бій проти Повєткіна. Він є третім в суперважкому дивізіоні після Вайлдера і Джошуа. Бій з Повєткіним може стати більш важким, ніж з Вайлдером, але Джошуа це не хвилює. Він хоче битися з кращими", - сказав Хірн.