За інформацією журналу The Ring, українець веде попередні переговори зі стріммінговою платформою DAZN. Йдеться про угоду на три поєдинки. Планується, що Кличко-молодший стане послом компанії, як португальський півзахисник Кріштіану Роналду.

Читайте також: Британський експерт зробив гучну заяву щодо повернення Володимира Кличка на ринг

Джерело повідомляє, що Кличко може провести три бої. Перший повинен відбутися в Німеччині, де Кличко жив багато років, і буде мати статус проміжного. Другим суперником українця стане Тайсон Ф'юрі, а останній бій Кличко проведе проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO Ентоні Джошуа.

Зазначимо, що днями сам Кличко заявляв, що не збирається повертатися на ринг у квітні і назвав новини про це першоквітневим жартом.

Натяки на повернення Кличко-молодшого ще в жовтні 2018 року зробив промоутер Едді Хірн, але пізніше менеджер Володимира заявив, що українець не буде повертатися в професійний бокс. Втім, через кілька днів Володимир Кличко спростував наявність менеджера і заявив, що будь-які рішення приймає тільки особисто.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа завдав Володимиру Кличко останню поразку в його кар'єрі. У квітні 2017 року британець переміг українця нокаутом, після чого Кличко-молодший довгий час роздумував над можливістю реваншу, але все-таки вирішив закінчити кар'єру.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram