Як повідомляє Bild, пожежа почалася в машинному відділенні яхти, через що українцеві довелося викликати рятувальний загін разом з пожежниками.

Дивіться також: Український боксер побив росіянина на Європейських іграх: відео

Пізніше інформацію видання підтвердив і сам Кличко, опублікувавши у Twitter відео яхти, на якій посеред ночі працюють пожежники.

Володимир повідомив, що з ним та його родиною все в порядку. Екс-боксеру вдалося розпізнати вогонь за 7 морських миль від берега.

Обережніше з бажаннями: доля сприйняла моє бажання про більший адреналін занадто буквально. Не варто переживати: ми всі в порядку,
– написав Володимир в соціальній мережі.

Володимир повинен був взяти участь у традиційній зустрічі фундації "Ein Herz für Kinder". Однак попросив вибачення, оскільки не зможе приїхати через неприємну пригоду.

Спорт24 писав, що у березні 2019 року стрімінгова платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку контракт в розмірі 40 мільйонів доларів за повернення в ринг. Згодом з'явилася інформація, що Володимир Кличко може отримати за три поєдинки два мільярди гривень (80 мільйонів доларів).

Боксер нібито заробить ці гроші, якщо проведе три поєдинки як професіонал, які можуть відбутися у 2019 році. Згідно з одним із пунктів, обов'язковою умовою проведення наступного бою є перемога в попередній зустрічі. Два з трьох суперників – Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Поки український боксер не прийняв пропозицію й не планує повертатися у професійний бокс у 2019 році.