Контракт 34-річного воротаря завершується 30 червня, тому Куельяр перейде у новий клуб на правах вільного агента. Іспанець вже узгодив умови особистого контракту, який буде розрахований на 3 роки, інформує AS.

Читайте також: Зірковий екс-воротар "Реалу" оцінив потенціал українця Луніна

Куельяр хотів піти з команди ще минулого літа в "Олімпіакос", але тоді трансфер не відбувся, а клуб з передмістя Мадрида взяв в оренду Андрія Луніна. Українець повинен був замінити досвідченого іспанця.

Тепер, відхід Куельяра дасть можливість Луніну стати основним воротарем команди в наступному сезоні, якщо Андрій залишиться в клубі. Українець задоволений своїм становищем у команді і рукодоство "Леганесу" вже планує орендувати гравця на ще один сезон.

До слова, нещодавно Лунін здивував "Реал" відмовою повертатись в Мадрид посеред сезону, мотивувавши таке рішення бажанням завершити сезон у складі Леганеса. Крім того, "пепінерос" розглядають варіант продовження оренди українця ще на сезон.

Читайте також: Конкурент українця Луніна в "Леганесі" пропустив кумедний гол і зганьбився: відео

В сезоні 2018/19 Куельяр провів 19 матчів у чемпіонаті Іспанії та 2 – в Кубку. В активі Андрія Луніна по 2 поєдинки в Прімері та Копа дель Рей.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram