Ворскла – Арсенал-Київ 0:2
Гол: Гринь, 72, 79

Читайте також: "Шахтар" вперше у сезоні зіграв внічию у матчі УПЛ із "Зорею": відео голів

"Арсенал-Київ" після відставки Фабріціо Раванеллі особливо не змінився. Єдиним фактором, який міг надихнути киян на позитивний результат з "Ворсклою", виступало призначення на пост головного тренера одіозного В'ячеслава Грозного. Так і сталося.

Перший тайм на стадіоні ім. Бутовського пройшов у рівній боротьбі. "Ворскла" могла відкрити рахунок на 40-й хвилині. Сітало відбив удари зі штрафного у ближній кут від Ребенка, після чого слідували добивання Коломойця і Чижова, але киянам вдалося відстояти ворота.

Друга половина зустрічі стала феєричною для "канонірів". Хоч вони і менше володіли м'ячем, однак відзначилися реалізацією моментів. На 72-й хвилині Гринь розвернувся в районі лінії штрафного і пробив по воротах, м'яч влучив у ногу суперника і влетів у ворота повз Шуста.

Вже за декілька хвилин той же Гринь відзначився дублем і поставив крапку у матчі. Після відмінного розіграшу м'яча "канонірами", Гринь з лінії штрафного зряче пробив у дальню від Шуста дев'ятку.

Таким чином, "Арсенал-Київ" у дебютному матчі для їхнього нового тренера здобув перемогу , але все рівно залишилися на дні турнірної таблиці. "Ворскла" зберегла четверту позицію.

Відеоогляд матчу Ворскла – Арсенал-Київ

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24