Ворскла – Спортінг 1:2
Гол: Кулач, 10 – Монтеро, 90, Кабрал, 90+3

Читайте також: Ворскла – Спортінг: відео голу та моментів матчу

"Ворскла" у Полтаві лідирувала весь матч, але наприкінці зустрічі не витримала тиск португальского клубу.

На 10-й хвилині Владислав Кулач з-за меж штрафного майданчику здійснив неймовірний простріл і відправив м'яч у верхній лівий кут воріт. Після пропущеного голу "Спортінг" активно пішов в атаку на ворота полтавчан.

Наприкінці першого тайму Нані за 20 секунд двічі штурмував ворота Шуста. Спочатку ніхто не зміг перехопити передачу Жефферсона на дальню штангу, і Нані потужно пробив з кількох метрів – Шуст парирував, а Артур вже лежачи на газоні виніс м'яч на кутовий. Після цього з корнера пішла передача на ближню штангу, яку Нані виграв, потужно пробивши головою – м'яч пролетів над поперечиною.


"Ворскла" поступилася "Спортінгу" на останніх хвилинах матчу

У другій половині зустрічі гості втратили ту активність, яку мали в кінці першого тайму. Сачко, мабуть, пояснив гравцям, як потрібно діяти.

Все ж португальцям вдалося створити декілька небезпечних моментів – два з яких стали фатальними для полтавчан. Спочатку Акунья направив м'яч поруч з дев'яткою воріт Шуста, а потім Фернандеш щільно пробив метрів з 30-ти – м'яч пішов по центру, прямо в руки полтавському голкіперу. А наприкінці зустрічі Фредді Монтерро пробив у падінні через себе – Шуст встиг скластися та парирував удар.

На 90-й хвилині "Спортінг" зрівняв рахунок. Монтера тримав м'яч на куті штрафного, прибрав захисника фінтом – і обвідним ударом пробив під дальню штангу.

Вже через декілька хвилин португальский клуб вирвав перемогу у матчі, коли Бруну встиг протиснути м'яч поперек воріт на Жоване Кабрала, який і приніс перемогу "Спортінгу". Дуже прикра поразка для полтавської "Ворскли".

Таким чином, "Ворскла" втратила очки у групі Е та залишилася на третьому місці. "Спортінг" після перемоги у двох матчах йде на другому місці.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24