"Спортінг" хоч і досвідчений єврокубковий боєць, але все ж клас гравців португальської команди нижче, ніж у "Арсеналу", якому полтавська команда змогла дати бій. Однак всередині лісабонського клубу є невизначеності. Та й в грі "левів" вистачає складнощів. Велика ймовірність ротації складу, а це – шанс для української команди. До того ж португальці можуть банально недооцінити "Ворсклу".

Читайте також: Яблонец – Динамо: прогноз букмекерів на матч Ліги Європи

У William Hill на перемогу "Ворскли" виставили коефіцієнт 4,75. Перемога "Спортінгу" – 1,78. На те, що команди зіграють у нічию 3,50. При цьому найбільш вірогідним у цьому матчі від українців є гол Юрія Коломойця – 3,60. Щодо автора голу португальскої команди, то тут одразу двоє гравців – Абдулай Діабі і Фреді Монтеро мають рівні шанси – 2,40.

Експерти з PariMatch виставили дещо більший коефіцієнт на перемогу української команди – 5,40. На те, що переможе "Спортінг" – 1,76. Нічия у матчі – 3,50. Щодо автора голу від "Ворскли", то найбільш ймовірними є двоє гравців – Юрій Коломоєць та Владислав Кулач з коефіцієнтом 4,50 на взяття воріт у їх виконанні.

"Фаворит спорт" на перемогу "Спортінгу" виставив коефіцієнт 1,75. На перемогу "Ворскли" – 5,25. Нічия у матчі – 3,55.

Щодо Marathon bet, то в них коефіцієнт на перемогу португальскої команди 1,77. Перемога "Ворскли" оцінена з найбільшим коефіцієнтом серед всіх букмекерських контор – 5,55. На те, що команди зіграють у нічию – 3,55.

Нагадаємо, що матч Ліги Європи "Ворскла" – "Спортінг" відбудеться у четвер, 4 жовтня. Початок – о 19:55.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24