Ворскла – Чорноморець 2:1

Голи: Кулач, 49, Рижук, 87(авт.) – Чорній, 63

Читайте також: Ворскла – Чорноморець: відео голів та моментів матчу УПЛ

Варто зазначити, що команда Василя Сачка поки помітно буксує, а найближчі матчі групового раунду Ліги Європи змушують турбуватися за стан полтавського колективу. А "Чорноморець", в свою чергу, йде на 4 місці в турнірній таблиці УПЛ і є одним з претендентів на попадання у кваліфікаційний раунд Ліги Європи на наступний рік.

Першу половину зустрічі "Ворскла" провела більш активніше і могла забивати. Після прострілу Владислава Кулача у штрафному майданчику "Чорноморця" м'яч потрапив у руку Глібу Грачову і арбітр показав на 11-метрову позначку. Однак, Кулач не потрапив по воротах – 0:0 в першому таймі.

Все-таки у другому таймі Владиславу Кулачу вдалося відновитися і відкрити рахунок на табло: на добиванні після удару Коломойця головою відправив м'яч у порожні ворота.

На 63-й хвилині одесити зрівняли рахунок, коли Чорній зі штрафного метрів з 23-х класним ударом через "стінку" поклав м'яч точно в "дев'ятку".

Читайте також: Суперники "Ворскли" у Лізі Європи: результати жеребкування

Наприкінці зустрічі полтавчани змогли вирвати перемогу у цьому матчі, хоч і з автоголом. Після навісу з флангу Литовченко зіграв на виході і м'яч у штрафному підхопив Габелок, який пробив низом. Рижук намагався вибити м'яч, але зрізав його у власні ворота.

Цією перемогою "Ворскла" піднялася одразу на 4 позиції у турнірній таблиці УПЛ і обігнала "Чорноморець".

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24