Як повідомили у Федерації футболу України, бійці повертались після виконання спецоперації у зоні АТО із передмістя Донецька Мар’їнки, де вони охороняли лінію розмежування з територією, окупованою терористичними військами.

Полковник Західного Регіонального управління Держприкордонслужби України Валерій Данилевич передав футболістам вітання з лінії фронту разом із синьо-жовтим національним стягом, який ще вчора майорів на передовій. На цьому прапорі – слова підтримки та підписи вояків. Також прикордонники привезли до табору національної команди зруб дерева, з якого збудовано бліндаж на блок-посту, що розташований на так званій "нулівці" – українському плацдармі перед позиціями терористів. На зрубі бійці виклали Тризуб зі 127 гільз з набоїв, які були застосовані проти диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Українські вояки вітають і підтримують нашу футбольну збірну, передаючи ці національні обереги. Хай вони будуть Вашими талісманами у футбольних боях за нашу Батьківщину. Хай буде успішним ваш турнірний шлях, наприкінці якого бажаємо вам здобути загальну турнірну перемогу,
– зазначив полковник Данилевич.

Гравці збірної з вдячністю прийняли слова підтримки та обереги й запросили вояків на майбутні матчі кваліфікаційного циклу чемпіонату світу.

Читайте також: Збірну України покинуть 5-6 гравців перед матчем з Ісландією