До своєї роботи Шевчук приступить з сьогоднішнього дня і буде готувати команду до матчу 11-го туру УПЛ проти "Динамо". З тренером підписаний контракт строком на один рік - до грудня 2019 року, повідомляє офіційний сайт "олімпійців".

Читайте також: Головний тренер "Олімпіка" несподівано подав у відставку

Асистентом головного тренера став екс-гравець "Динамо", "Дніпра" і збірної України Руслан Ротань. Працювати з воротарями буде ще один екс-гравець збірної України Володимир Савченко. За фізичну підготовку футболістів буде відповідати Антон Д'яченко.

Президент клубу Владислав Гельзін пояснив рішення зміни тренера необхідністю нових емоцій і нових викликів і додав, що сторони розійшлися в хороших відносинах.

Втім, за інформацією SportArena, недомовки у Санжара з Гельзіна були. Вирішальна розмова між Санжаром і президентом клубу відбулася після матчу з "Олександрією". Після цього Гельзін і звернувся до В'ячеслава Шевчука. Однією з причин розставання стало невдоволення головного тренера умовами особистого контракту. Місячний оклад Санжара становив 5000 доларів.

Зазначимо, що В'ячеслав Шевчук добре відомий уболівальникам за виступами у складі донецького "Шахтаря" і національної збірної України.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24