Перший вихід українця на поле у ​​футболці Королівського клубу відзначили Marca, AS, Mundo Deportivo і Sport. В цілому, обійшлося як без дифірамбів, так і без критики, пише "Команда №1".

Читайте також: Лунін вдало дебютував за "Реал", зберігши ворота сухими

AS, зокрема, нагадала, що "Лунін зараз є третім воротарем мадридців, після Кейлор Наваса і Франсіско Касільї. Він відтіснив з цієї позиції Луку Зідана. Потенційний прихід Тібо Куртуа загрожує молодому українцеві переходом в оренду, але поки Лунін в строю. Він залишився без роботи в поєдинку з "МЮ" і оцінити його першу роботу в воротах "Реала" дуже складно".

Авторитетна Marca зазначає, що на полі стадіону "Хард-Рок" в США був представлений новий "Реал". "Без Кріштіану Роналду "галактікос" демонструють своє майбутнє на полях США. У другому таймі Хулен Лопатегі випустив молодих вовченят, які підкорюють талантом, ентузіазмом і сліпучою юністю".

"Особливо відзначився 18-річний Вінісіус Жуніор, який продемонстрував відмінний дриблінг. Дебютували також Одріосола і Лунін. Хлопці відрізняються задатками великих гравців, незважаючи на невеликий поки професійний досвід. Схоже, "Реал" робить ставку на молодь", – пише Marca.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24