Суперником Дениса стане аргентинець, який раніше не проводив поєдинки за межами батьківщини. Латиноамериканець молодше Берінчика, йому 26 років (Денису – 31 рік). Але при цьому Ектор встиг провести більше боїв – 22. На його рахунку одна поразка та 14 перемог нокаутом. Українець, нагадаємо, провів в профі 12 поєдинків, всі виграв (7 раз достроково).

Проте, не дивлячись на це, головним претендентом на перемогу вважається Денис. Аналітики Parimatch оцінюють його шанси у досить високі 85%. Про Сармієнто відомо не так багато, і поки що ніщо не говорить про те, що він суперник вищого рівня ніж ті, з якими Берінчик зустрічався раніше.

До слова: Денис Берінчик – Ектор Сармієнто: прогноз букмекерів на титульний бій

Незадовго до поєдинку, під час відкритого тренування Дениса стало відомо, що боксер вирішив змінити тренера. Замість Станіслава Григорук тепер він працює з Єгором Голубом. Цікаво, що новий тренер Берінчика на два роки молодший за свого підопічного. Втім, Дениса це не турбує: "Ми були в збірній разом, ми дотримуємося однієї стратегії, ми обидва Тельці. Ми знаємо, над чим працюємо", – сказав він.