Сенегал вийшов вперед, після того, як м’яч від Саньо Мане залетів у ворота. Все розпочалося з помилки захисників збірної Японії, коли після подачі з кутового м'яч потрапив до Сабалі, який пробив по воротах. Ще однією помилкою у цьому моменті відзначився воротар японців Кавасіма, який не зумів зафіксувати м'яч, а невдало вибив його на ногу Мане. Від останнього м'яч і залетів у ворота.

Читайте також: Гомофобские кричалки задели чиновников ФИФА, а преступления России их не задевают?

Зрівняла рахунок збірна Японії зусиллям Інуї. З частини поля Японії послідувало потужне закидання м'яч одразу у штрафний майданчик суперника, де його зумів прийняти Нагатомо. Японець обіграв двох суперників, та залишив м'яч під удар Інуї, який пробив у дальній нижній кут воріт.

Співавторами другого голу у ворота збірної Японії знову стали Мане та Сабалі. Тільки цього разу Сабалі прострілював вздовж лінії воріт, Ньянг не зумів пробити, і м'яч потрапив на дальній штанзі до Ваге, який і влучно пробив.

Зрівняли рахунок японці невдовзі. Після подачі у штрафний майданчик воротар зіграв доволі невпевнено, не зумівши вибити м'яч. На лінії поля його наздогнав Інуї, який і повернув його у штрафний майданчик, звідки вже пробивав по порожніх воротах Хонда.

Відео моментів матчу Японія – Сенегал