Ювентус – Наполі прогноз на матч

Протистояння "Ювентуса" та "Наполі" останнім часом набуло принципового значення. Неаполітанці чи не єдина команда, яка кидає виклик "Старій Синьйорі" в чемпіонаті, хоча й безуспішно.

Підігріває поєдинок те, що в "Ювентусі" тепер чергова ікона "Наполі". Якщо до Гонсало Ігуаїна, який переїхав у Турин саме з Неаполя, фанати вже ставлять більш холодно, то підігріває протистояння Мауріціо Саррі. Фахівець, який працював у "Наполі", влітку очолив "Ювентус".

Дивіться також: Де Лігт забив курйозний гол у власні ворота в матчі за "Ювентус": відео

Прогноз Marathonbet

Фаворитами експертів є туринці. Коефіцієнт на перемогу "Ювентус" – 2. На те, що виграє "Наполі" – 4,3. На нічию пропонують 3,4.

ювенутс наполі
Прогноз букмекерів на матч "Ювентус" – "Наполі"

Прогноз Фаворит Спорт

"Ювентус" є фаворитом у домашньому матчі. Перемогу підопічних Саррі букмекери оцінили коефіцієнтом 1,92. А ось на виїзну звитягу команди Карло Анчелотті фахівці дають коефіцієнт 4,20.

Нічию букмекери Фаворит Спорт оцінили коефіцієнтом 3,45. Востаннє миром команди розходилися 2-го квітня 2017 року, але в Неаполі.

Прогноз Pari Match

У квітні 2018 року "Наполі" зумів перемогти "Юве" в Турині з мінімальним рахунком 1:0. Фахівці дають коефіцієнт 5,30 на те, що неаполітанці повторять свій успіх. Мінімальна звитяга туринців – 3,55.

Досить часто у поєдинках проти "Наполі" "зебрам" доводиться відіграватися. Коефіцієнт на те, що гості відкриють рахунок у грі – 2,44. Якщо ж це зроблять підопічні Саррі – 1,57.

Прогноз 1xbet

Букмекери спробували спрогнозувати, який футболіст заб'є гол у протистоянні. Найбільше шансів забити гол, на думку фахівців 1xbet, у Кріштіану Роналду. Його гол у будь-який час – 1,91.

У "Наполі" найбільше шансів забити гол має польський форвард Аркадіуш Мілік. Його м'яч у ворота "Юве" в будь-який час поєдинку оцінений коефіцієнтом 3,1.

Центральний матч 2-го туру чемпіонату Італії відбудеться у суботу, 31-го серпня. Початок гри – о 21:45.