Зінченко зазначив, що в Англії неймовірна боротьба за місце у стартовому складі. Про це він розповів під час спілкування з Артемом Мілевським на Youtube-каналі "Міля".

Дивіться також Плюс 7 кілограмів: Зінченко переплутав футболіста "Манчестер Сіті" з водієм автобуса

Тут дуже багато матчів, грати однією обоймою неможливо, є ротація. Люди багато хто не розуміє, фани, хто критикує, вони не розуміють, як складно тут перебувати. З одного боку, це кайф – ти в одній з найкращих команд світу. Але в іншому сенсі це складно, перш за все психологічно. Тут тренування – просто вбивство. Люди борються. Потрапити в заявку – це вже перемога.

Показати невдоволення – дружині вдома показуй. Потрібно терпіти і чекати. Якщо ти дійсно вважаєш, що гідний грати, то потрібно терпіти. Мене підписували в "Сіті" 58 людиною для оренди. Ти розумієш, скільки хлопців хочуть тут грати,
– розповів Зінченко.

Зінченко та "Манчестер Сіті"

  • У цьому сезоні Зінченко зіграв за "Манчестер Сіті" 18 матчів і забив 1 м'яч. Команда із Манчестера посідає другу сходинку турнірної таблиці, у активі яких 57 пунктів.
  • Розіграш чемпіонату Англії тимчасово зупинений через пандемію коронавірусу.
  • Англійський куб відсторонили від єврокубків на два сезони через порушення фінансового фейр-плею. Однак "МанСіті" подав апеляцію на таке рішення. Але через пандемію коронавірусу розгляд апеляції було відкладено.