Журналіст видання El Digital de Albacete Уго Пінья вважає малоймовірним трансфер Романа Зозулі в клуб Ла Ліги "Вальядолід". На його думку українця виставили в поганому світлі, через що йому буде нелегко знайти собі новий притулок в Іспанії.

Що ж вони пропонують: "Альбасете" намагається втримати Зозулю покращеними умовами

"Вальядолід" може бути реально зацікавлений у послугах Зозулі, але він там ніколи не стане гравцем основи. Стосунки з фанатами також будуть складними. Іспанія це не расистська країна, але із Зозулею все інакше.

Чи думають фанати "Вальядоліда", що Роман нацист? На жаль, так. Його виставили у поганому світлі, через що йому буде важко перейти в будь-який іспанський клуб. Сумніваюсь, що Зозуля наважиться піти з клубу, де його люблять,
– заявив Уго Пінья в ексклюзивному коментарі "Футбол 24".

Спорт 24 писав, що інтерес до Романа Зозулі проявляє київське "Динамо", яке хоче повернути вихованця клубу назад до свого складу. Сам гравець і його сім'я позитивно дивляться на варіант повернення в Україну.

"Альбасете" в минулому розіграші Сегунди зайняв четверте місце, що дозволило йому взяти участь в стикових матчах за право вийти до Прімери. "Альбасете" виступив там невдало, і в півфіналі плей-офф поступився "Мальорці" (0:2, 1:0).

Зозуля перейшов у "Альбасете" в 2017 році. У минулому розіграші Сегунди Роман відіграв за іспанський клуб 37 поєдинків – на його рахунку 11 забитих м'ячів і 2 асисти.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram