Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      ТОП-3 рецепти дієтичних заправок для салатів, які замінять шкідливий майонез

      2505 Читать новость на русском
      ТОП-3 рецепти дієтичних заправок для салатів, які замінять шкідливий майонез
      ТОП-3 рецепти дієтичних заправок для салатів, які замінять шкідливий майонез / canolaeatwell.com

      Ці смачні і корисні соуси для салатів стануть чудовою альтернативою набридливому і шкідливому майонезу.

      Заправка – це те, без чого неможливий жоден салат. Адже хороший і смачний соус може повністю змінити блюдо: зробити його смачнішим і ароматним або підкреслити натуральний смак продуктів.

      Читайте також: Що приготувати восени: рецепти страв з білими грибами

      Пропонуємо спробувати приготувати три наступних заправки для салатів та обрати свою найулюбленішу.

      Гірчично-медова заправка

      Цей соус підходить для будь-яких салатів з овочів. Його також можна подавати до курячих нагетсів і використовувати для маринування м'яса.

      Інгредієнти:

      1/4 склянки діжонської гірчиці;

      1/4 стакан рідкого меду;

      1/4 склянки яблучного оцту (нефільтрованого);

      1/4 чашки оливкової олії;

      1 чайна ложка солі;

      1/4 чайної ложки чорного перцю.

      Рецепт приготування:

      Насипати всі інгредієнти в банку з щільно закритою кришкою і добре струснути. Поставити в холодильник мінімум на півгодини перед подачею.

      Читайте також: Які продукти не варто заморожувати

      Йогуртова заправка

      Відмінна заправка для салатів з курки. Її можна їсти як соус "дип" разом з овочами (соус, в якому обмочують їжу).

      Інгредієнти:

      3/4 склянки грецького йогурту;

      1 зубчик подрібненого часнику;

      1/4 склянки свіжої рубаної петрушки;

      1/4 середньої нарізаної цибулі;

      2 столові ложки свіжої нарізаної зеленої цибулі;

      1 чайна ложка солі;

      1/4 чайної ложки чорного перцю;

      2 чайні ложки діжонської гірчиці;

      сік 1/2 лимона (приблизно 2 столові ложки);

      1/4 чашки-1/2 чашки маслин;

      Рецепт приготування:

      Змішати і збити всі інгредієнти для заправки в блендері до бажаної консистенції. Відправити в холодильник на 30 хвилин.

      Читайте також: 10 фактів про спеції, які ви ніколи не чули

      Італійська заправка з сиром

      Соус підходить не лише для салатів з овочів і макаронів, а й для закусок антипасто (закуска в італійській кухні) і маринування риби та птиці.

      Інгредієнти:

      2/3 склянки оливкової олії;

      1/4 склянки червоного винного оцту;

      3 столові ложки дрібно тертого пармезану;

      1 столова ложка свіжої нарізаної петрушки;

      1/4 середньої нарізаної цибулі;

      сік 1/2 лимона (приблизно 2 столові ложки);

      1 столова ложка подрібненої свіжого базиліку;

      1 столова ложка подрібненої свіжого орегано;

      1 зубчик часнику дрібно нарізаного;

      1 чайна ложка меду;

      1 чайна ложка солі;

      1/4 чайної ложки чорного перцю.

      Рецепт приготування:

      Змішати всі інгредієнти в банку з кришкою і струсити. Продукти також можна збити за допомогою блендера. Дати соусу охолонути в холодильнику.

      Джерело: Ivona
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук