Архів
Курси валют
Погода
-1°C
2°C -5°C
  • четвер
    -1°C -7°C
  • п'ятниця
    1°C -8°C
  • субота
    -1°C -1°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Травневі свята на природі. Як просто приготувати шашлик

Як приготувати смачний шашлик
Як приготувати смачний шашлик / Фото з відкритих джерел

У більшості областей України сьогодні, 2 травня, має бути без опадів, тож це хороша нагода вийти на пікнік. Три рецепти смачних шашликів, сподіваємось, стануть вам у пригоді.

Рецепти підготувало видання cosmo.com.ua.

Шашлик зі свинини в білому вині

Інгредієнти:

2 кг свинячої шиї, склянка білого сухого вина, чайна ложка коріандру, перець, лавровий лист і сіль – за смаком.

Приготування:

М'ясо нарізаємо на шматочки, ділити треба так, щоб у кожному шматку був прошарок жиру - це зробить шашлик соковитішим. Далі укладаємо м'ясо у каструлю, додаємо спеції і заливаємо вином. Все ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник на кілька годин.

Читайте також: Як організувати ідеальний пікнік: важливі поради

Перед приготуванням шашлик потрібно посолити. Нанизати м'ясо на шампури, полити маринадом з сухого вина. Готувати шашлик зі свинини потрібно до утворення рум'яної скоринки. Важливо! Солити м'ясо краще безпосередньо перед смаженням.

Курячий шашлик з овочами

Інгредієнти:

Півкіло курячого філе, 2 штуки солодкого перцю, 8 штук помідорів черрі, по 2 столові ложки оцту та олії, перець і сіль – за смаком.

Приготування:

Оцет змішуємо з олією та спеціями і ретельно перемішуємо. Нарізаємо куряче філе на великі шматки, заливаємо його цим маринадом і зберігаємо ще 30 хвилин. На шампури настромлюємо почергово куряче філе, перець і помідори. Приготоване м'ясо можна подавати з лавашем і зеленню.

Шашлик з баранини в гранатовому маринаді

Інгредієнти:

600 г філе баранини , склянка гранатового сиропу, 2 ложки оливкової олії, 2 чайні ложки лимонного соку, - 2 зубчики часнику, спеції – за смаком.

Приготування:

Змішуємо гранатовий сироп, олію, лимонний сік, сіль, перець і подрібнений часник. Нарізаємо м'ясо і заливаємо приготованим сиропом. Все перемішуємо, накриваємо плівкою і 6 годин тримаємо у холодильнику.

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук