Повідомляє 24 Канал з посиланням на допис Євгена Клопотенка в Instagram.

Дивіться також Простіше вже бути не може: Ектор показав, як легко приготувати кабаноси вдома

Що Клопотенко рекомендує додати в борщ

Клопотенко продовжує дивувати кулінарними експериментами. Цього разу він запропонував додати до традиційного борщу авокадо.

Авокадо-тост чи авокадо-борщ? Якщо друге звучить дивно – значить, ви його ще не їли. Бо як спробуєте, питання зникне,
– зазначає шеф-кухар.

За його словами, потрібно взяти спіле авокадо, нарізати його та додати в готовий борщ на п’ять хвилин проваритися. А щоб зробити страву ще цікавішою, він радить доповнити її розрізаним навпіл вареним яйцем.

Як приготувати борщ з авокадо: дивіться відео

"Попередження: наступного разу рука сама потягнеться за двома авокадо. І так, це нормально", – стверджує Клопотенко.

За цей рецепт шеф-кухар подякував блогерці Ірині Пістрюзі, яка напередодні скуштувала борщ з авокадо на Балі та поділилась цим в сторіс Instagram.

Зауважимо, що в коментарях користувачі не надто тепло сприйняли таку варіацію борщу. Переважна більшість вказує на те, що додавання екзотичного фрукта лише шкодить традиційній українській страві.