Смажені яйця на пательні з хрусткими панірувальними сухарями – ідеальна страва для більш пізнього сніданку, пише 24 Канал з посиланням на Parade.
Дивіться також Скільки часу варити яйця, щоб жовток був рідкий або твердий
Як приготувати яєчню з панірувальними сухарями
На першому етапі потрібно приготувати сухарну суміш. Для цього слід змішати панірувальні сухарі панко і тертий пармезан у рівних пропорціях.
Далі додати дрібку перцю Алеппо (він м'якший, ніж звичайні пластівці червоного перцю), трохи оцту для кислотності, свіже листя чебрецю і кунжутне насіння.
Потім пересипте суміш на сковорідку й підсмажте на невеликій кількості масла, поки панірувальні сухарі не стануть хрусткими і золотистими.
Зробіть у сухарях чотири невеликі заглиблення, додайте в кожне трохи вершкового масла, а потім акуратно вбийте яйця.
Як приготувати яєчню з панірувальними сухарями / Фото iStock
Після цього потрібно накрити сковорідку кришкою і дати яйцям приготуватися. Накривши сковорідку кришкою, ви збережете тепло, щоб пара могла м'яко приготувати яйця.
Рекомендований час приготування яєчні – 5 хвилин, що дає змогу отримати міцний білок і рідкий жовток.
Цей метод був натхненний легендарним шеф-кухарем із Сан-Франциско Джуді Роджерсом – піонером простого каліфорнійського стилю готування.