Домашній сир – ідеальна білкова вечеря, передає Сosmo.

Споживання сиру сприяє профілактиці таких страшних недуг як туберкульоз, недокрів'я, захворювання печінки, атеросклероз, захворювання підшлункової залози, нирок та шлунково-кишкового тракту.

Читайте також: Медики назвали надійний спосіб уникнути інсульту

Окрім того, цінні властивості сиру покращують обмін речовин, а це попереджає ожиріння. Молочний білок домашнього сиру має хорошу поживну цінність.

А ще цей продукт – багате джерело кальцію і фосфору, які суттєво позитивно впливають на стан волосся, зубів, нігтьових пластин, кісткової тканини і нервової системи.

З домашнього сиру можна робити чимало цікавих страв і закусок