Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Вчені назвали їжу, яка провокує онкологічні захворювання майже у 100 разів

      Їжа, яка провокує онкологічні захворювання
      Їжа, яка провокує онкологічні захворювання / unsplash.com

      Їжа з високим вмістом "поганого" холестерину призводить до розвитку ракових пухлин в організмі.

      Таких висновків дійшли дослідники з Каліфорнійського університету у Лос-Анджелесі, передає "Країна здоров'я".

      Вони провели дослідження на мишах, яких годували продуктами з високим вмістом "поганого" холестерину. В результаті – у піддослідних помітили зростання і ділення стовбурових клітин в тканинах кишківника.

      Читайте також: Вживання якого напою може вберегти від раку

      Чи є цей холестерин причиною утворення злоякісних пухлин в інших органах і тканинах – вчені наразі не з'ясували.

      Аби уникнути розвитку онкозахворювань, лікарі рекомендують виключити з раціону їжу, яка містить насичені жири, трансжири та швидкі вуглеводи. А ці компоненти містить увесь фастфуд, картопля фрі, борошняні вироби та солодощі.

      Фастфуд провокує виникнення онкологічних захворювань майже у 100 разів

      Фастфуд провокує виникнення онкологічних захворювань майже у 100 разів

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук