Ветеран АТО виробляє м'ясні і сирні делікатеси за 20 кілометрів від лінії фронту

9 січня 2018, 18:23
Читать новость на русском

Успішний малий бізнес можливий навіть за 20 кілометрів від лінії фронту. Це наочно демонструє ветеран 54-ї бригади, родом з Донецька. Сергій Свириденко відкрив власну ферму і тепер виробляє сирні та м'ясні делікатеси, які купують по всій Україні.

Українська піксельна форма, оселедець та вуса. Сергій Свириденко з Донецька. Коли ворог прийшов на його рідну землю – змушений був виїхати до Іванопілля, вже звідти пішов воювати.

Читайте також: Передноворічний Донецьк: у мережі опубліковані депресивні фото міста

Після служби Сергій вирішив втілювати мрію – запустив і зараз розвиває ферму. Різні види сирів та м'яса. Навіть привіз на Донеччину рідкісного для України Англо-Нубійського цапа. Тепер ще й займається селекцією.

Свою ферму Сергій назвав "Козацьким подвір'я". Продукція людям сподобалась. Доходить до того, що сири та ковбаси не доходять до магазину, усе надсилає поштою.

Що змусило Сергія тимчасово залишити ферму – дивіться у сюжеті.