Ветеран АТО Сергій Бондарук зараз показує, як готує свою коронну страву – смажену форель, – а ще зовсім недавно чоловік боронив Україну на Донбасі. Саме там знадобився його хист до кулінарії. Сергій готував їсти побратимам.

Читайте також: На Львівщині боєць-розвідник вирощує квітковий рай ірландських троянд: відео

Коли повернувся з війни, одразу вирішив почати власну справу. Знайшов місце у центрі Львова і разом з дружиною Іриною відкрив свій заклад Fisher.


Ресторан Fisher у Львові

Сергій не шкодує свого суперрецепту для всіх – рибка, сіль, приправи, лимон та базилік. Ну і, звичайно, секрет від бійця шеф-кухаря.

У неї саме по собі дуже смачне м'ясо, але трішки сухувате воно. Але є технологія, яку я побачив у Польщі, що дозволяє зберегти соковитість. Треба олії багато додавати,
– пояснив учасник бойових дій Сергій Бондарук.

На смакоту клієнти "клюють" із задоволенням. У закладі не продають алкоголю, а відвідують його справжні гурмани.


Риба від шефа

Сім'я мріє про розвиток рибної ресторації. А ще у Fisher обовязково має з'явитись акваріум, де плаватиме увесь асортимент майбутніх страв.