Архів
Курси валют
Погода
18°C
27°C 16°C
  • вівторок
    29°C 18°C
  • середа
    22°C 14°C
  • четвер
    22°C 11°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Я обожнюю український борщ, – Періс Хілтон розповіла про майбутні кулінарні експерименти

Періс Хілтон та Кріс Зілка
Періс Хілтон та Кріс Зілка / Фото з соцмереж

Популярна модель та співачка Періс Хілтон після відвідання Львова заявила, що можливо навчиться готувати український борщ. Ця страва дуже сподобалась зірці.

Про це знаменита американка заявила в інтерв'ю Каті Осадчій.

Як відомо, 30 березня Періс Хілтон гостювала у Львові, де була запрошена на відкриття готелю в центрі міста. Співачка прибула до України разом зі свої нареченим Крісом Зілкою, дідусь якого родом з Маріуполя. Актор зізнався, що його родина зберігає українські традиції. Зокрема, варять борщ, ходять до церкви та вистоюють "довге богослужіння на Великдень".

Читайте також: Хто з українських знаменитостей прийшов познайомитись з Періс Хілтон: яскраві фото та відео

Водночас Періс Хілтон розповіла, що вона в захваті від України. Традиційну страву зірка, можливо, навчиться готувати для коханого.

Я обожнюю борщ. Поки не вмію його готувати. Але хто зна, можливо, одного дня навчуся,
– зазначила Періс Хілтон.

Зіркова пара мило привітала всіх християн з Великоднем та повернулась до Каліфорнії.

Дивіться відео інтерв'ю Каті Осадчої з Періс Хілтон та Крісом Зілкою:

 

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук