Кава для багатьох з нас є улюбленим напоєм, без якого ми не можемо уявити свій початок дня. Втім, її характерний гіркуватий присмак може подобатися не всім, і якщо ви серед цих людей, то допомогти пом'якшити смак напою допоможе один простий спосіб.

Цікаво Банани в кокосовому клярі: неймовірний десерт

Як пом'якшити смак кави

Напевно, кожен знає, що якщо додати до кави молоко, то її смак буде не таким вираженим. Але це не єдине рішення, тим паче, що кава з молоком може подобатися не всім.

Улюблений напій з неперевершеним смаком / Фото Pexels

У такому випадку потрібно скористатися одним простим прийомом: до кави слід додати дрібку солі. Цей простий інгредієнт пом'якшить гіркоту кави та допоможе виділити солодкуватий аромат.

Окрім того, на напої з'явиться характерна піна. Також сіль усуне кислоту в каві, через яку вона вимивається з організму. Єдине застереження: людям з гіпертонією варто уникати кави, приготованої у такий спосіб.