Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Як іноземці варили український борщ

      У Харкові провели фестиваль борщу. За звання кращих змагались шість команд, серед яких були не лише українці.

      До звичних інгредієнтів для борщу – картоплі, капусти та буряка, інтернаціональна команда додала лимон та східні спеції.. Єдиного рецепту в учасників не було. Бульйон, до прикладу, готувала представниця Туркменістану. А потім кожен додавав щось своє. В команді також є студенти із Бразилії.

      Переможцями стала команда з Генічеська. Аби не прогадати та підсилити шанси на перемогу, вони приготували одразу два види борщу. Обидва готували у тандирі.
      Команда переможців також розповіли, що готували по секретному рецепту із секретними інгредієнтами.

      Читайте також: На острові Пхукет триває вегетаріанський фестиваль

      Третій міжнародний фестиваль борщу вперше провели у Харкові. Організатори рорзповіли, що мета заходу не тільки визначити найкращих кухарів, а й зберегти українські традиції.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук