Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Як правильно рахувати калорії: прості поради

      988 Читать новость на русском
      Холодна їжа має меншу енергетичну цінність
      Холодна їжа має меншу енергетичну цінність / pixabay.com

      Інформація на упаковці продукту не дає повної картини того, скільки калорій та енергії ви споживаєте за обідом.

      Цифри на упаковці вказують на енергетичну цінність їжі, але скільки поживних речовин з неї засвоїться, залежить ще від кількох факторів, пише журнал Liza.

      Читайте також: Британка схудла на чотири розміри, відмовившись від солодкого напою

      Від способу приготування

      У сирому вигляді засвоєння жирів, білків та вуглеводів відбувається менш ефективно, ніж після теплової обробки.

      Від температури

      Готова, але холодна їжа має меншу енергетичну цінність.

      Від текстури страви

      У подрібненому, рідкому і напіврідкому, м'якому вигляді калорії засвоюються гірше.

      Тому, якщо ви плануєте свій раціон, враховуйте, що саме вам треба: отримати стільки калорій, щоб не накопичувати, чи, навпаки, отримати побільше енергії.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук