Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Як приготувати паску в мультиварці: кілька простих рецептів

      Готуємо паски в мультиварці
      Готуємо паски в мультиварці / valerieisthinking.blogspot.com

      Великдень вже на носі, тож саме час пекти паски. Є чимало рецептів, щоб спекти смачну паску, однак якщо часу обмаль – пропонуємо кілька простих варіантів у мультиварці.

      Рецепти підібрало видання cosmo.com.ua.

      Апельсинова паска

      Інгредієнти:

      450 г борошна, 4 яйця, 1 склянка цукру, 100 г масла, 3 столові ложки апельсинового соку, цедра одного апельсина, пів ложки солі, пакетик ваніліну, пакетик сухих дріжджів, цукати або родзинки – за бажанням.

      Для глазурі: охолоджений білок з 1 яйця, пів ложки цукрової пудри, пів чайної ложки лимонного соку.

      Спосіб приготування:

      В окремому посуді збиваємо яйця з цукром. В іншій мисці змішуємо усі сухі інгредієнти: борошно, сіль, ванілін і сухі дріжджі.

      Читайте також: Великодній кошик: 5 цікавих ідей для оформлення своїми руками

      Далі з'єднуємо яєчно-цукрову масу з борошном, соком і цедрою апельсина. Добре перемішуємо та додаємо розтоплене масло.

      Коли тісто буде тугим, треба почати розмішувати руками. Готове тісто накриваємо і ставимо у тепле місце на 2 години. Далі можна додати цукати або сухофрукти.

      Чашу мультиварки змазуємо олією та викладаємо тісто. Вмикаємо мультиварку на режим "підігріву" на 2-3 хвилини. Потім вимикаємо і залишаємо тісто ще на 30 хвилин. Далі випікаємо 45-50 хвилин.

      Коли випечена паска охолоне збиваємо вінчиком яєчний білок з цукром і лимонним соком та поливаємо випічку.

      Паска на жовтках

      Інгредієнти:

      550 г борошна, 250 мл молока, 4 жовтки, 130 г масла, 150 г цукру, півложки дріжджів та ванілін на кінчику ножа. Маpмелад, родзинки, цукати, горіхи – за бажанням.

      Спосіб приготування:

      В окремій мисці розтираємо жовтки і цукор. Додаємо розтоплене масло і тепле молоко, а також сіль і ванілін. Збиваємо масу міксеpом до легкої піни. Поступово додаємо борошно, дріжджі та цукати.

      Як і в попередньому рецепті, накриваємо тісто і залишаємо теплому місці на 2 години.

      Чашу мультиваpки змащуємо маслом та викладаємо тісто. Вмикаємо режим "підтримки тепла" на 10 хвилин. А потім залишити вимкненим на 30-40 хвилин. Випікаємо годину 20 хвилин.

      Для глазурі можна використати рецепт з попередньої паски.

      Паски без дріжджів

      Інгредієнти:

      4 яйця, півсклянки цукру, 200 г масла 2 склянки йогурта (може бути фруктовий або без добавок), 4 склянки борошна, 2 чайні ложки розпушувача, родзинки, куpагу або цукати – за бажанням.

      Спосіб приготування:

      Розмішуємо усі сухі інгредієнти – борошно, цукор і розпушувач. У іншій мисці змішуємо усі рідкі інгредієнти – йогурт, яйця і розтоплене масло. Змішуємо маси з обох посудин і ретельно перемішуємо та додаємо сухофрукти.

      Фоpмочки змащуємо маслом, наповнюємо тестом на 2/3. Їх ставимо у мультиварку та вмикаємо режим "підтримування тепла" на 40 хвилин, при цьому кришку опускаємо, а клапан залишаємо відкритим.

      Далі випікаємо годину. Охолоджену паску зверху поливаємо глазур’ю.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук