Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Як приготувати смачний пиріг з вишнею: простий рецепт випічки

      Як приготувати смачний пиріг з вишнею: простий рецепт випічки
      Як приготувати смачний пиріг з вишнею: простий рецепт випічки / smakplus.com

      Запашна солодка випічка – ця страва є улюбленою для ласунів. Серед великого розмаїття рецептів чільне місце займає пиріг з вишні, який посмакує як дітям, так і дорослим.

      Навіть у спекотні дні хочеться з'їсти чогось солодкого. Особливо, дітям. Тому господині намагаються здивувати своїх рідних запашною випічкою з сезонними ягодами чи фруктами, шукаючи найнезвичніші рецепти. Ідеально до сімейного застілля підійде запашний пиріг з вишнею, який зможе приготувати навіть дебютант у випічці.

      Читайте також: Смачне варення з черешні: 3 простих рецепта приготування

      Інгредієнти: 1 яйце, 200 г цукру, 250 г кефіру, 1 ч.л. соди, 400 г борошна пшеничного, 700 г вишень, цукрова пудра, ванілін. 

      Як приготувати пиріг з вишнею:

      Спершу очистіть вишні від кісточок. Помістіть їх в сито, щоб начинка пирога не була надмірно вогкою.

      Для приготування тіста розітріть яйце із цукром. Потрібно це робити до побіління кольору. В окремій посудині змішайте кефір з содою до повного розчинення порошку. Після цього додайте суміш до яйця і добре перемішайте. 

      За словами кулінарних блогерів, будь-яке тісто гармонійно поєднується з ванільним цукром. Тому вони радять додати до отриманої маси чверть чайної ложки ваніліну, після чого поступово всипати борошно. Тісто ретельно перемішайте до однорідної маси. 

      Читайте також: Картопляна запіканка з м'ясом: рецепт смачної вечері за годину

      У змащену маслом форму вилийте все тісто і рівномірно розприділіть його. Зазначимо, що інгредієнти рецепту розраховані на посудину для запікання діаметром 28 – 30 см. Викладіть вишні на тісто та акуратно ложкою чи пальцем занурте їх всередину пирога. Випікайте все при температурі 180 градусів упродовж 40 хвилин. Після охолодження посипте пиріг цукровою пудрою.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук