Про це розповіла лікар Вікторія Савицька у коментарі для ГолосUA.

Читайте також: Не шашликом єдиним. 11 рецептів вегетаріанських страв для пікніка

За словами експертів, саме шашлик один з нашкідливіших і найнебезпечніших літніх страв: люди часто не дотримуються елементарних правил зберігання сирого м'яса, а смаження на відкритому вогні, містить в собі величезну кількість канцерогенів.

А також шашлик досить складний для травлення.

За словами лікаря, щоб хоч трохи полегшити травлення, слід ретельно вибирати спеції для смаженого м'яса.

"Не допустити утворення жирової тканини після з’їденої висококалорійної їжі допоможе каррі, – просто посипте їм шматочки м'яса. Також прекрасно підкреслить смак, додасть родзинки і при тому полегшить травлення натертий імбир, – радить Савицька.