Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як зі зачерствілої паски зробити французький делікатес – простий рецепт

06:41, 4 травня 2016 12010 Читать новость на русском
Французькі смаколики
Французькі смаколики / elle.ua

Після Великодня у багатьох надто завбачливих господинь може залишитися святкова паска. Однак, за кілька днів свята вона може втратити смак і зачерствіти.

Та не поспішайте згодовувати великодні смаколики пташкам.

Видання Еlle.ua підготувало рецепт як вчорашню паску перетворити у апетитні французькі тости.

Інгредієнти:

12-14 шматочків "засихаючої" паски (від 2х днів), 80 г цукру, 400 г вершків (від 30% жирності), ванільний цукор, яйця, вершкове масло для змащування пательні.

Отож, спочатку треба збити жовтки з ваніллю, цукром та вершками. Далі кожен шматочок паски занурити цю суміш. Потримати декілька секунд, дістати та дати стекти зайвому.

Сковорідку слід поставити на середній вогонь та розтопити вершкове масло. Смажити тости по 2 хв з кожного боку до скоринки.

Ці тости можна подавати з нутеллою, кленовим сиропом, свіжими ягодами та фруктами, карамеллю, джемом, морозивом тощо.

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Пропозиції партнерів
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук