Котлети з кабачків та з сиром
Читайте також: Кабачкова ікра: рецепт легкої консервації
Інгредієнти:
Кабачки – 300 г;
Твердий сир – 50 г;
Яйце – 1 шт.;
Панірувальні сухарі – 2 ст.л.;
Борошно – 2 ст.л.;
Дрібка солі;
Рослинна олія для смаження;
Зелень та сметана для подачі.
Рецепт приготування
1. Кабачок очистіть від шкірки та насіння. Натріть та складіть у миску.
2. Додайте тертий сир, панірувальні сухарі, яйце та сіль. Ретельно перемішайте масу. Додайте борошно і ще раз перемішайте.
3. Вологими руками зліпіть невеликі котлетки. Обсмажте на сковороді з рослинною олією, з двох сторін.
4. Викладіть на тарілки, прикрасіть зеленню і подайте зі сметаною.