Архів
Курси валют
Погода
10°C
16°C 8°C
  • субота
    19°C 6°C
  • неділя
    15°C 8°C
  • понеділок
    13°C 4°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

З якими продуктами найкраще пити алкоголь

3984 Читать новость на русском
Як правильно пити і їсти?
Як правильно пити і їсти? / gettyimages.com

Німецькі дієтологи визначили, як пити і їсти, щоб не нашкодити здоров’ю.

Так, фахівці із здорового харчування розвінчали поширений міф про те, що алкоголь треба вживати з жирними стравами, пише Сosmo.

Німецькі дієтологи зазначають, що жирне м'ясо, смажені страви і майонезні салати дійсно здатні уповільнити дію алкоголю на організм, однак таке поєднання викликає дуже високий ризик шкоди здоров'ю.

Адже жирні продукти створюють велике навантаження для організму, а в поєднанні з алкоголем, це навантаження подвоюється.

З алкоголем не рекомендується будь-яка гостра їжа, часник, хрін, цибулю, гірчиця, перець, оцет. Саме ці продукти сповільнюють окислення алкоголю.

Найкраще перед прийомом алкоголю з'їсти легку білкову страву, наприклад, рибу або птицю з вуглеводним гарніром. А як гарнір можна обрати стравам з картоплі, рис та овочі – вони уповільнюють всмоктування алкоголю, а також діють як адсорбенти, частково виводячи алкоголь з організму.

Читайте також: Як позбавитися похмілля: корисна інфографіка

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук