Нереально ніжна курочка, запечена у соусі – те, що треба до свята закоханих. Рецепт страви дуже простий, його під силу реалізувати кожному.

Читайте також Котлети з грибами чи фрикадельки з овочами: страви з курячого фаршу, які посмакують кожному

Щоб довершити вечерю, обов'язково прихопіть пляшку ігристого, не забудьте про свічки – вони додадуть атмосферності та романтики.

Рецепт курячого філе з горіхами

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Курку промиваємо, висушуємо паперовими рушничками і очищаємо від плівки та хрящів. З одного боку додаємо солодкої паприки та перцю, з іншого боку – суміш спецій для курки. Робимо грудці масаж, щоб приправи гарно проникли у м'ясо.
  • Змішуємо на розігрітій сковороді оливкову олію та масло, обсмажуємо курочку з обох боків. Потім солимо і знову обсмажуємо.
  • Перекладаємо курку на деко, поливаємо вершками та додаємо сухий часник, сіль, натертий сир і подрібнені горіхи.
  • Накриваємо фольгою і запікаємо 30 хвилин при 180 градусах, потім ще 5 – 8 хвилин без фольги.
  • Виймаємо курочку, одразу в соусі нарізаємо на невеличкі скибки і залишаємо там. Подаємо до столу також у соусі.

Смачного!