Вахтанг Джукашвілі та Юлія Хомич

Автобус-позашляховик долає круті пагорби та глибокі яри, упевнено почувається на бездоріжжі, не іржавіє, витримує навантаження в понад 13 тонн та сам цілком заміняє 5 "хаммерів", бо здатен взяти на борт 35 пасажирів.

 

 

 

Хто створив позашляховик? 

Юлія Хомич – юрист-міжнародник із досвідом, її чоловік Вахтанг Джукашвілі до цього займався продажами та конверсією автомобілів.

Вони ось уже понад 10 років ведуть свій спільний сімейний бізнес: постачають спецтехніку на замовлення як приватних компаній, так і міжнародних організацій та урядів.

За їхніми плечима – контракти на десятки мільйонів доларів і більше сотні успішних проєктів. Та найамбітніший із усіх, мабуть, є Torsus Praetorian. Автобус-позашляховик створений, щоб перевозити людей там, де немає доріг.

 

Як виникла ця ідея?

 Ідею підказав ринок. Досі цю нішу займали автобуси, переобладнані з вантажівок, або ж звичайні позашляховики. Перші – незручні і не до кінця відповідають вимогам, а пересування колоною з кількох машин – економічно невигідне.

Проаналізувавши запити клієнтів, подружжя вирішило створити з "нуля" свій власний автобус, який би від початку був побудований як автобус-позашляховик. Від перших ескізів до готового екземпляра, який зійшов з конвеєра, не минуло і року. На створення дизайну, кажуть творці, їх надихнули "Зоряні війни". 

 

 

Де може проїхати автобус-позашляховик?

Цей "космічний" автобус стане в нагоді у районах з відсутньою інфраструктурою: на кар’єрах та видобувних майданчиках великих промислових компаній, у гірській місцевості, у складі різних гуманітарних місій, і, особливо, у зонах стихійного лиха.

Переобладнана під "швидку", така машина здатна вмістити дванадцятьох травмованих на ношах.

Не дивно, що більше сотні автобусів-позашляховиків захотів купити в українців уряд Бангладеш – країни, де природні катаклізми – явище доволі часте. Географія замовлень охоплює різні країни: США, Канада, Австралія, Нова Зеландія, Грузія та й, зрештою, сама Україна.

ПОДІЛИСЯ ІСТОРІЄЮ СВОГО УСПІШНОГО БІЗНЕСУ, НЕХАЙ ПРО ТЕБЕ ДІЗНАЄТЬСЯ ВСЯ КРАЇНА!
попередня історія наступна історія

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Проект «Світ можливостей» проводиться у період з 01 липня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Особа, що бажає стати Учасником Проекту повинна в період проведення Проекту заповнити Форму реєстрації та описати історію власного бізнесу.

Організатором буде на власний розсуд відібрані найкращі історії Учасників та створено сюжет із подальшим його висвітленням на телеканалі «24», радіо «Люкс ФМ» та публікацією на сайті https://24tv.ua/svitmozhlyvostey/. Організатор залишає за собою право відмовити у створенні сюжету та/чи його публікації на кожному етапі Проекту без жодної компенсації Учаснику. Усі права інтелектуальної власності на створений сюжет (аудіовізуальний твір) залишаються за Організатором.

Надаючи інформацію, що зазначена у Формі реєстрації, Особа тим самим надає згоду на обробку персональних даних в межах чинного законодавства України з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Проекту особами, на період Проекту.

Надсилаючи Форму реєстрації та беручи участь в Проекті, Особа тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої нею інформації про себе Організатором, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам) та обсягу наданої згоди, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

надайте згоду на обробку ваших персональних даних
Дякуємо за реєстрацію!