Юрій Яковлєв

Юрій Яковлєв вже понад 20 років конструює надлегкі літаки і продає їх по всьому світу. Сам жартує, що народився з бажанням літати.

Він давно втілив свою мрію про небо і сьогодні допомагає робити це іншим.

Починав свій бізнес Юрій у дев’яностих. На той час він вже 10 років пропрацював на заводі "Антонов". Під час роботи організував аматорський авіаклуб "Аеропракт", і на його базі разом із колегою згодом заснував підприємство з такою ж назвою.

Найкращою рекламою для Яковлєва і його літаків стали виступи і перемоги на світових чемпіонатах.

Одним із перших інвесторів підприємства був арабський шейх – такий же авіалюбитель, як і самі київські конструктори. З моменту заснування компанія зібрала й передала клієнтам більше тисячі літаків.

 

Рідні авіаконструктора поділяють його захоплення. Син та донька Яковлєва мають посвідчення пілотів та часто беруть участь в українських та міжнародних змаганнях.

Разом із батьком вони вже встигли встановити кілька світових рекордів.

Апарати Яковлєва – надійні та безпечні, і здатні злітати й сідати навіть там, де немає аеродрому.

Дозволити собі такі розваги можуть навіть люди із середніми (за західними мірками) статками.

Коштує "ультралайт" як хороша іномарка – з пів сотні тисяч євро, та й пального спалює не більше, ніж звичайна малолітражка.

У своєму сегменті "Аеропракт" сьогодні у трійці лідерів у світі.

За рік підприємство складає до сотні моделей – здебільшого на експорт, продаючи їх у понад 40 країнах.

У своєму сегменті "Аеропракт" сьогодні у трійці лідерів у світі. За рік підприємство складає до сотні моделей – здебільшого на експорт, продаючи їх у понад 40 країнах.

У Грузії на українських "ультралайтах" навчають на пілотів, у Польщі на них літає поліція, в Африці – патрулюють заповідники, в Австралії – випасають худобу фермери.

"Аеропракт", без сумніву, одна з тих компаній, які створюють позитивний імідж України за кордоном. Сам же Юрій Яковлєв називає себе людиною "приземленою", яка всього лиш хоче і робить все для того, щоб якомога більше людей змогли навчитися літати.

ПОДІЛИСЯ ІСТОРІЄЮ СВОГО УСПІШНОГО БІЗНЕСУ, НЕХАЙ ПРО ТЕБЕ ДІЗНАЄТЬСЯ ВСЯ КРАЇНА!
попередня історія наступна історія

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Проект «Світ можливостей» проводиться у період з 01 липня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Особа, що бажає стати Учасником Проекту повинна в період проведення Проекту заповнити Форму реєстрації та описати історію власного бізнесу.

Організатором буде на власний розсуд відібрані найкращі історії Учасників та створено сюжет із подальшим його висвітленням на телеканалі «24», радіо «Люкс ФМ» та публікацією на сайті https://24tv.ua/svitmozhlyvostey/. Організатор залишає за собою право відмовити у створенні сюжету та/чи його публікації на кожному етапі Проекту без жодної компенсації Учаснику. Усі права інтелектуальної власності на створений сюжет (аудіовізуальний твір) залишаються за Організатором.

Надаючи інформацію, що зазначена у Формі реєстрації, Особа тим самим надає згоду на обробку персональних даних в межах чинного законодавства України з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Проекту особами, на період Проекту.

Надсилаючи Форму реєстрації та беручи участь в Проекті, Особа тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої нею інформації про себе Організатором, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам) та обсягу наданої згоди, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

надайте згоду на обробку ваших персональних даних
Дякуємо за реєстрацію!