Олександр Стародубцев

Один з творців ProZorro – інноваційної системи державних закупівель і одного з найкращих антикорупційних стартапів світу

Один із них – Олександр Стародубцев. Саме він у 2014-му році після "Революції гідності" запустив, мабуть, найвдалішу українську реформу.

Олександр – випускник Харківської політехніки, а пізніше – Києво-Могилянської бізнес-школи, – встиг зробити успішну кар’єру на фондовому ринку. Людина дії, він не лишився осторонь доленосних для країни подій: разом із друзями організував громадську ініціативу "Відкритий університет Майдану". Згодом активно зайнявся реформуванням сфери державних закупівель.

Державні Закупівлі Олександр Стародубцев - МХП Світ Можливостей

Сашко згуртував навколо своєї ідеї однодумців та фахівців, кожен з яких – професіонал у своїй галузі. Результатом їхніх спільних зусиль стало створення платформи електронних торгів Prozorro. Її ціль, як підказує сама назва, – забезпечити максимально відкриті та прозорі умови для усіх учасників державних тендерів.

ProZorro Олександр Стародубцев - МХП Світ Можливостей

Старання українських реформаторів оцінили у світі. Система Prozorro, яка успішно запрацювала в Україні, отримала не одну престижну міжнародну нагороду як взірець, на який варто рівнятися іншим.

Попрацювавши два роки на уряд, Олександр подався здобувати новий досвід та нові знання за океан. Рік провчився у Стенфорді, вигравши стипендію серед сотні претендентів. Тепер прагне використати набуті знання та весь свій успішний досвід у Prozorro для реформи державної служби.

ProZorro Команда Олександр Стародубцев - МХП Світ Можливостей

"Іншого шляху робити реформи в Україні просто нема. За нас ніхто не зробить", – пояснює Стародубцев.

Не боятися брати ініціативу, не розмінюватися на дрібниці і мріяти про велике – принципи, якими керується молодий реформатор, ідучи до своєї мети.

ПОДІЛИСЯ ІСТОРІЄЮ СВОГО УСПІШНОГО БІЗНЕСУ, НЕХАЙ ПРО ТЕБЕ ДІЗНАЄТЬСЯ ВСЯ КРАЇНА!
попередня історія наступна історія

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Проект «Світ можливостей» проводиться у період з 01 липня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Особа, що бажає стати Учасником Проекту повинна в період проведення Проекту заповнити Форму реєстрації та описати історію власного бізнесу.

Організатором буде на власний розсуд відібрані найкращі історії Учасників та створено сюжет із подальшим його висвітленням на телеканалі «24», радіо «Люкс ФМ» та публікацією на сайті https://24tv.ua/svitmozhlyvostey/. Організатор залишає за собою право відмовити у створенні сюжету та/чи його публікації на кожному етапі Проекту без жодної компенсації Учаснику. Усі права інтелектуальної власності на створений сюжет (аудіовізуальний твір) залишаються за Організатором.

Надаючи інформацію, що зазначена у Формі реєстрації, Особа тим самим надає згоду на обробку персональних даних в межах чинного законодавства України з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Проекту особами, на період Проекту.

Надсилаючи Форму реєстрації та беручи участь в Проекті, Особа тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої нею інформації про себе Організатором, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам) та обсягу наданої згоди, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

надайте згоду на обробку ваших персональних даних
Дякуємо за реєстрацію!